Bergastäd

Städfirma Stockholm

Välkommen till Bergastäd – din pålitliga partner för alla dina städbehov i Stockholm och dess omgivningar. Vi är dedikerade till att leverera professionell och pålitlig städservice som gör ditt hem eller kontor skinande rent.

Bli kontaktad! Lämna dina uppgifter.

Vi kontaktar dig så snart vi kan men oftast inom 24 timmar.

Våra städtjänster i Stockholm

Vi på Bergastäd erbjuder ett brett utbud av professionella städtjänster i Stockholm för att möta dina specifika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om regelbunden hemstädning, grundlig flyttstädning eller professionell kontorsstädning, så finns vi här för att hjälpa till.

Hemstädning

Låt oss hålla ditt hem rent och fräscht, så att du kan njuta av en avkopplande och bekväm miljö utan bekymmer...

Flyttstädning

För en problemfri flytt, lita på oss för att lämna ditt gamla utrymme skinande rent och redo för nästa kapitel...

Kontorsstädning

Håll ditt kontor prydligt och professionellt med vår pålitliga kontorsstädningstjänst...

Hemstädning Stockholm

Vår hemstädningstjänst är utformad för att hålla ditt hem rent och fräscht på ett regelbundet och pålitligt sätt. Våra erfarna städproffs på Bergastäd använder effektiva metoder och miljövänliga produkter för att säkerställa att varje hörn av ditt hem blir noggrant rengjort och vårdas om. 

Flyttstädning Stockholm

När det är dags att flytta kan vår flyttstädningstjänst göra processen smidigare och mindre stressig. Vi på Bergastäd tar hand om alla städbehov som kan uppstå i samband med en flytt, vilket gör att du kan fokusera på att planera och organisera ditt nya boende.

Flexible Private Office
Fully Custom Space
hiveboxx-deX-KChuboY-unsplash
Nöjd kund garanti

Vi garanterar din fulla tillfredsställelse. Om du inte är helt nöjd med vår service, kontakta oss så löser vi det direkt. Din glädje är vår prioritet.

christian-mackie-lDlU1zbjGQA-unsplash
Flexibla Tider

Bergastäd anpassar sig efter din tidtabell. Vi städar när det passar dig bäst, från morgon till kväll. Din bekvämlighet är vår prioritet.

Kontorsstädning Stockholm

Ett rent och organiserat kontor skapar en hälsosam och produktiv arbetsmiljö. Vår kontorsstädningstjänst är skräddarsydd för att passa ditt företags behov och scheman. Vi på Bergastäd arbetar diskret och effektivt för att säkerställa att ditt kontor alltid är rent och inbjudande för både medarbetare och besökare.

Membership Package
Dedicated Office Package

Varför välja Bergastäd?

Upptäck fördelarna med att välja Bergastäd för alla dina städbehov. Vi är din pålitliga partner för professionell städservice i Stockholm och dess omgivningar.

Professionell Expertis

På Bergastäd har vi ett team av erfarna och välutbildade städproffs som är dedikerade till att leverera högkvalitativ städservice varje gång.

Personlig Anpassning

Vi förstår att varje kunds behov är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda städlösningar som passar just dina specifika önskemål och krav.

Pålitlighet och Säkerhet

Du kan lita på Bergastäd för att vara på plats i tid och utföra dina städuppgifter på ett säkert och professionellt sätt varje gång.

Kundnöjdhet i Fokus

Kundnöjdhet är vår främsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra dig helt nöjd med våra städtjänster.

Erfarenhet och Professionalitet

Med vår långa erfarenhet och skickliga personal garanterar Bergastäd en professionell städupplevelse varje gång.

Städhjälp i Stockholm med Bergastäd

Oavsett om du behöver hjälp med en enstaka städuppgift eller om du vill boka regelbunden städservice, så är vi på Bergastäd din pålitliga partner för all städhjälp i Stockholm. Kontakta oss idag för att boka din städning eller för att få mer information om våra tjänster.

dane-deaner-1WFXk3WJXZU-unsplash
RUT-avdrag (2)

Rutavdrag

Rutavdraget är en av de mest förmånliga och populära skatteavdragen i Sverige. Det är en skattereduktion som kan användas för hushållsnära tjänster, inklusive städning. Om du anlitar en professionell städfirma för att utföra städning i ditt hem kan du dra av upp till 50% av kostnaden från din skatt.

Rutavdraget är en av de mest förmånliga sätt att spara pengar på städningstjänster, samtidigt som du får ett rent och organiserat hem. Det är viktigt att notera att rutavdraget endast kan användas för hushållsnära tjänster. Om privatpersoner väljer att använda rutavdrag, sköter vi ansökan hos Skatteverket och rutavdraget kommer visas direkt på fakturan.

Läs mer om rutavdrag hos Skatteverket.se