Flyttstädning Stockholm

Välkommen till Bergastäd, din pålitliga partner för flyttstädning i Stockholm. Vi erbjuder professionell städning för att göra din flyttbekymmersfri och säkerställa att din bostad lämnas i perfekt skick. Kontakta oss idag för en enkel och effektiv lösning!

Bli kontaktad! Lämna dina uppgifter.

Vi kontaktar dig så snart vi kan men oftast inom 24 timmar.

Flyttstäd Pris

När det gäller flyttstädning är det viktigt att veta vad det kostar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för flyttstädning i Stockholm. Kontakta oss för en offert.

Vad Kostar Flyttstäd?

Priset för flyttstädning kan variera beroende på faktorer som storlek på bostaden och specifika önskemål. Vi erbjuder transparenta priser och kan ge dig en uppskattning efter att ha fått mer information om din situation och önskemål.

Boka flyttstädning redan idag

Bergastäd är ditt pålitliga städföretag i Stockholm och omkringliggande områden. Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för både privatpersoner och företag. Med vårt erfarna team och fokus på kundnöjdhet, kan du lita på oss för en skinande ren miljö varje gång!

Här finns vi:

Vi betjänar Stockholm, Åkersberga, Täby och omgivande områden.

Ring till oss

E-postadress

RUT-avdrag (2)

Rutavdrag för Flyttstädning

Rutavdraget är en av de mest förmånliga och populära skatteavdragen i Sverige. Det är en skattereduktion som kan användas för hushållsnära tjänster, inklusive hemstädning och flyttstädning. Om du anlitar en professionell städfirma för att utföra städning i ditt hem kan du dra av upp till 50% av kostnaden från din skatt.

Rutavdraget är en av de mest förmånliga sätt att spara pengar på städningstjänster, samtidigt som du får ett rent och organiserat hem. Det är viktigt att notera att rutavdraget endast kan användas för hushållsnära tjänster. Om privatpersoner väljer att använda rutavdrag, sköter vi ansökan hos Skatteverket och rutavdraget kommer visas direkt på fakturan.

Läs mer om rutavdrag hos Skatteverket.se

Flyttstäd Checklista

En välplanerad flyttstädning kräver en genomtänkt checklista. Vi har en noggrant utarbetad lista för att säkerställa att varje detalj tas om hand under städningen.

Kökets Gnistrande Renhet

Alla köksytor, från ugnen till diskhon, rengörs noggrant för att avlägsna fett, matrester och fläckar. Denna grundliga rengöring garanterar en hygienisk miljö för den nya ägaren.

Skimmer i Badrummet

Toalett, badkar och handfat desinficeras för att säkerställa att inga bakterier eller oönskade lukt finns kvar. Duschväggar och kranar poleras för att ge badrummet en fräsch glans.

Fläckfri Vardagsrum och Sovrum

Dammsugning och våttorkning av golv och mattor ger ett rent och fräscht intryck. Möbler och ytor dammtorkas noggrant för att eliminera damm och smuts.

Välkomnande Entré

Hallen och entrén välkomnar den nya ägaren med rena och ordnade ytor. Dörrar, speglar och ljusströmbrytare rengörs för att ge ett välkomnande första intryck.

Slutlig Kontroll och Avslut

En slutlig inspektion säkerställer att varje detalj är perfekt. Inga personliga tillhörigheter kvarstår, alla ytor är fläckfria och bostaden är redo för nästa steg i flytten.

Flyttstäd i Stockholm

Vår städfirma i Stockholm, Täby och Åkersberga erbjuder skräddarsydda tjänster för hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning som är utformade för att möta dina specifika behov och önskemål.

Vår flyttstädningstjänst i Åkersberga är skräddarsydd för att möta dina behov och önskemål. Vi ser till att din bostad lämnas skinande ren och redo för nästa ägare.

Flexible Private Office
Fully Custom Space

Vad Ingår i Flyttstäd?

Vår flyttstädning inkluderar vanligtvis rengöring av alla ytor, golv, kök, badrum, fönsterputsning och mycket mer. Kontakta oss för en fullständig lista över vad som ingår.

hiveboxx-deX-KChuboY-unsplash
Nöjd kund garanti

Vi garanterar din fulla tillfredsställelse. Om du inte är helt nöjd med vår service, kontakta oss så löser vi det direkt. Din glädje är vår prioritet.

Vanliga frågor om flyttstädning Stockholm

Loader image

Vanligtvis inkluderar vår flyttstädning rengöring av alla ytor, golv, kök, badrum, fönsterputsning och mycket mer. Kontakta oss för en detaljerad lista.

Tiden det tar för en flyttstädning beror på storleken på bostaden och dess skick. Vi kan ge dig en uppskattning baserad på din specifika situation.

Rutavdraget för flyttstädning Stockholm innebär att du kan dra av en del av kostnaden för städningen på din deklaration. Vi kan hjälpa dig att dra nytta av detta ekonomiska förmånliga alternativ.

Priset för en flyttstädning varierar beroende på olika faktorer såsom bostadens storlek och skick. Kontakta oss för att få en prisuppskattning här