Flyttstädning

Behöver du professionell och pålitlig flyttstädning i Åkersberga? Lita på Bergastäd för att ta hand om alla dina behov och göra din flyttupplevelse smidig och bekymmersfri.

Vår flyttstädningstjänst är designad för att ge dig ett skinande rent hem som är redo för den kommande flytten. Vi förstår vikten av att lämna ett städat och välkomnande hem till nästa ägare eller hyresgäst. Därför erbjuder vi en omfattande lista av städtjänster för att säkerställa att varje hörn och yta blir noggrant rengjorda. Läs mer och boka din flyttstädning redan idag!

Vad ingår i flyttstädning?

En flyttstäd är en omfattande rengöring av en bostad eller lokal inför en flytt. Det är viktigt att flyttstädningen i Åkersberga ska vara grundlig och omfattande för att lämna bostaden eller lokalen i gott skick för nästa hyresgäst eller ägare. Men vad ingår egentligen i en flyttstädning?

En flyttstädning innebär en grundlig rengöring av hela utrymmet, inklusive kök, badrum, sovrum, vardagsrum och alla andra utrymmen. Här är några exempel på vad som ingår i en flyttstädning:

 • Rengöring av alla ytor såsom golv, väggar och dörrar.
 • Rengöring av alla vitvaror som spis, ugn, köksfläkt, kylskåp, diskmaskin, torktumlare och tvättmaskin.
 • Rengöring av badrum, inklusive toalett, dusch och badkar.
 • Rengöring av alla skåp, garderober och lådor både inuti och utanpå.
 • Rengöring av fönsterbrädor, dörr, dörrkarm, luftventiler, eluttag och strömbrytare.
 • Avdamning och dammsugning av alla ytor, inklusive möbler och mattor.

Detaljerad Kök:

 • Rengöring av alla skåp och lådor både inuti och utanpå.
 • Rengöring av alla vitvaror som spis, ugn, köksfläkt, kylskåp, diskmaskin och tvättmaskin och dess områden.
 • Rengöring av alla lampor.
 • Rengöring av element och dess områden.
 • Rengöring av fönsterbrädor, dörr, dörrkarm, luftventiler, eluttag och strömbrytare.
 • Rengöring av alla ytor såsom golv, väggar och dörrar.

Detaljerad Badrum, toalett, Tvättstuga

 • Rengöring av badkar/dusch (Avkalkning) och dess områden.
 • Avkalkning och rengöring av kakel och klinker i hela badrummet samt golvbrunn.
 • Rengöring av alla kranar, toalett, duschhuvud, spegel, tvättställ, samtidigt alla skåp och lådor både inuti och utanpå.
 • Rengöring av fönsterbrädor, dörr, dörrkarm, luftventiler, lampor, eluttag och strömbrytare.
 • Rengöring av väggar och golv.

Detaljerad Sovrum, Vardagsrum, hall

 • Rengöring av skåp, lådor och garderober både in- och utsidan.
 • Rengöring av väggar och golv.
 • Rengöring av fönsterbrädor, dörr, dörrkarm, luftventiler, lampor, eluttag och strömbrytare.

Det är viktigt att notera att vad som ingår i en flyttstädning kan variera, beroende på kundens önskemål. Vissa föreningar och hyresvärdar har speciella krav om vad städfirman ska städa eller vad som ska ingå i flyttstädningen . Detta gäller oftast för de som flyttar ut en lägenhet eller bostadsrätt. Därför är det viktigt att diskutera dina specifika behov med oss på Bergastäd för att säkerställa att alla önskemål och behov tas hänsyn till. Vi gör kostnadsfri offerter inklusive allt som enligt kundens önskemål behöver fixas.

  Vad kostar flyttstädning?

  När man ska flytta ut ur en bostad eller lokal är det viktigt att tänka på att genomföra en grundlig flyttstädning. Men vad blir priset för flyttstädning?

  Priset för flyttstädning beror på flera faktorer, såsom storleken på bostaden eller lokalen, dess skick och eventuella specifika önskemål från kunden. För att få en uppskattning av pris på flyttstädning kan du kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med och få ett kostnadsfri offert.

  Vi på vår städfirma erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra flyttstädningar och vi strävar alltid efter att erbjuda en högkvalitativ städning till ett rimligt pris. Kontakta oss idag för att få en offert för din flyttstädning och låt oss ta hand om allt det hårda arbetet åt dig!

  Priserna nedan gäller för en flyttstädning utan extra önskemål och inklusive städmaterial och moms. Detta priser gäller mellan måndagar och fredagar. På lördagar 20% och på söndagar  eller andra helgdagar 50% på priset tillkommer. Detta priser gäller för vanliga flyttstädningar. Har du en extrem smutsig boende som kräver mycket mer tid,  en extra kostnad kan förekomma. Om detta, meddelar vi dig i tid innan städningen har påbörjats.

  Pris på flyttstädning

  KvadratmeterEfter RUT-avdragInnan RUT-avdrag
  Upp till 50 kvm1850 kr3700 kr
  51 – 70 kvm 36 kr / kvm72 kr / kvm
  71- 100 kvm34 kr / kvm68 kr / kvm
  101 – 160 kvm32 kr / kvm64 kr / kvm
  Över160 kvm30 kr / kvm60 kr / kvm
  Fönsterputs125 kr / styck250 kr / styck
  Rengöring av balkong250 kr / styck500 kr / styck
  Förråd250 kr / styck500 kr / styck
  https://usercontent.one/wp/www.xn--bergastd-6za.se/wp-content/uploads/2023/03/flyttboxar-scaled.jpg?media=1685785394

  Hur lång tid tar en flyttstädning?

  Tiden för en flyttstädning beror på storleken på bostaden eller lokalen samt dess skick. En mindre lägenhet brukar ta några timmar medan en större villa kan ta upp till en hel dag eller mer. Det är viktigt att notera att en flyttstädning kräver en grundlig och omfattande rengöring av hela utrymmet.

  För att säkerställa att flyttstädningen görs effektivt och i rätt tidsram är det viktigt att anlita en professionell städfirma. En erfaren städfirma har både kunskapen och utrustningen som krävs för att utföra en grundlig och effektiv flyttstädning på rätt tid.

  Vi på Bergastäd har mycket erfarenhet av flyttstädning och vi strävar alltid efter att göra jobbet på kortast möjliga tid utan att göra avkall på kvaliteten. Kontakta oss idag för att boka din städning och få en tidsuppskattning baserat på storlek och skick på din bostad eller lokal. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstädning i Åkersberga eller i området!

   Rutavdrag

   Rutavdraget är en av de mest förmånliga och populära skatteavdragen i Sverige. Det är en skattereduktion som kan användas för hushållsnära tjänster, inklusive städning. Om du anlitar en professionell städfirma för att utföra städning i ditt hem kan du dra av upp till 50% av kostnaden från din skatt.

   Rutavdraget är en av de mest förmånliga sätt att spara pengar på städningstjänster, samtidigt som du får ett rent och organiserat hem. Det är viktigt att notera att rutavdraget endast kan användas för hushållsnära tjänster. Om privatpersoner väljer att använda rutavdrag, sköter vi ansökan hos Skatteverket och rutavdraget kommer visas direkt på fakturan.

   Läs mer om rutavdrag hos Skatteverket.se

   https://usercontent.one/wp/www.xn--bergastd-6za.se/wp-content/uploads/2023/03/RUT-avdrag.png?media=1685785394

   Flyttstäda kontoret

   När det är dags att flytta ut ur ett kontor är det viktigt att genomföra en grundlig flyttstädning för att lämna lokalerna i gott skick inför nästa hyresgäst eller ägare. En flyttstädning av ett kontor kan vara mer komplicerat än en flyttstädning av en bostad, eftersom det ofta finns flera utrymmen som kräver särskild uppmärksamhet.

   Att anlita en bra städfirma för att flyttstäda ditt kontor kan också spara tid och pengar. Istället för att spendera dagar eller veckor på att rengöra allt själv, kan du låta oss på Bergastäd ta hand om allt det hårda arbetet så att du kan fokusera på att packa och flytta.

   Vi på Bergastäd erbjuder flyttstädning av kontor och vi strävar alltid efter att erbjuda en högkvalitativ städning till ett bra pris. Kontakta oss idag för att få en offert och låt oss hjälpa dig att flyttstäda ditt kontor på ett professionellt och effektivt sätt.

   Pris på flyttstädning av kontor eller lokal

   Pris för flyttstädning av kontor eller lokal räknas ut på samma sätt som flyttstädning för privatpersoner. Skillnaden blir bara att företag inte har rutavdrag att använda. 

   Priserna nedan gäller för en flyttstädning utan extra önskemål och inklusive städmaterial och moms. Detta priser gäller mellan måndagar och fredagar. På lördagar 20% och på söndagar  eller andra helgdagar 50% på priset tillkommer. Detta priser gäller för vanliga flyttstädningar. Har du en extrem smutsig kontor eller lokal som kräver mycket mer tid,  en extra kostnad kan förekomma. Om detta, meddelar vi dig i tid innan städningen har påbörjats.

   KvadratmeterEfter RUT-avdragInnan RUT-avdrag
   Upp till 50 kvm1850 kr3700 kr
   51 – 70 kvm 36 kr / kvm72 kr / kvm
   71- 100 kvm34 kr / kvm68 kr / kvm
   101 – 160 kvm32 kr / kvm64 kr / kvm
   Över160 kvm30 kr / kvm60 kr / kvm
   Fönsterputs125 kr / styck250 kr / styck
   Rengöring av balkong250 kr / styck500 kr / styck
   Förråd250 kr / styck500 kr / styck
   https://usercontent.one/wp/www.xn--bergastd-6za.se/wp-content/uploads/2023/03/kontorsstadning.jpg?media=1685785394

   Kontakta oss redan idag!

   Vi förstår att flyttstädning kan vara en tidskrävande och utmanande uppgift. Men med Bergastäd kan du vara lugn och trygg i vetskapen om att ditt gamla hem kommer att lämnas skinande rent och redo för de nya ägarna eller hyresgästerna. Vi tar hand om varje detalj och varje yta i ditt hem, från golv till tak, inklusive fönsterputsning, grundlig rengöring av badrummet, städning av köksapparater som spis och kamin, och mycket mer.

   Det som verkligen sätter oss isär är vår nöjd kund-garanti. Vi är så säkra på att vår flyttstädning kommer att uppfylla och överträffa dina förväntningar att vi garanterar att du blir helt nöjd med resultatet. Om det mot förmodan skulle finnas något du inte är helt tillfredsställd med, kommer vi att åtgärda det utan extra kostnad för dig.

   Att boka din flyttstädning hos Bergastäd är enkelt. Kontakta oss idag för att få en offert och boka in den bästa tiden för din flyttstädning. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov och önskemål.

   Så varför slösa tid och energi på att försöka göra flyttstädningen själv? Låt Bergastäd ta hand om det åt dig och ge dig ett skinande rent hem som du kan lämna med gott samvete. Kontakta oss idag och upptäck varför våra nöjda kunder väljer oss gång på gång för deras flyttstädning i Åkersberga.

    Övriga tjänster

    Vi utför all typ av städning tjänst. Vi anpassar oss och våra tjänster till kundernas krav och behov. Vi försöker alltid hitta en tid för städningen, som fungerar både till kunden och till oss. Läs mer om våra städningstjänster och kontakta oss för kostnadsfri prisförslag.

    Hemstädning

    Hemstädning är en viktig del av att hålla ditt hem rent och organiserat. Att ha en ren miljö kan också bidra till att minska stress och förbättra din hälsa och välbefinnande.

    Vi på Bergastäd erbjuder en professionell hemstädning tjänst som kan hjälpa dig att upprätthålla en ren och hälsosam miljö i ditt hem.

    225kr/t

    Efter RUT-avdrag

    Kontorsstädning

    Kontorsstädning är en viktig del av att hålla ett rent och hälsosamt arbetsmiljö.

    Vi på Bergastäd erbjuder en professionell kontorsstädning tjänst som kan hjälpa dig att upprätthålla en ren och organiserad arbetsplats.