Priser

Välkommen till Bergastäd – din pålitliga partner för städtjänster i Åkersberga, Täby och Stockholm. Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster till konkurrenskraftiga priser. Med fokus på kundnöjdhet och professionalism strävar vi alltid efter att leverera överlägsen service till våra kunder utan att kompromissa på kvalitet eller pris.

Bli kontaktad! Lämna dina uppgifter.

Vi kontaktar dig så snart vi kan men oftast inom 24 timmar.

Boka städning redan idag

Bergastäd är ditt pålitliga städföretag och omkringliggande områden. Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för både privatpersoner och företag. Med vårt erfarna team och fokus på kundnöjdhet, kan du lita på oss för en skinande ren miljö varje gång!

Här finns vi:

Vi betjänar Stockholm, Åkersberga, Täby och omgivande områden.

Ring till oss

E-postadress

im3rd-media-FJZtZldA-uE-unsplash

Hemstädning

Vår hemstädning börjar från endast 450 kr i timmen och är godkänd för rutavdrag. Priset varierar beroende på bostadens storlek och dina specifika önskemål. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och få en skräddarsydd lösning för ditt rengöringsbehov! Läs mer om hemstädning.

KvadratmeterTimmarPris innan RUT-avdragPris efter RUT-avdrag
< 50 kvm3 timmar1350 kr675 kr
51 -100 kvm 4 timmar1800 kr900 kr
100 - 150 kvm5 timmar2250 kr1125 kr
150 - 200 kvm6 timmar2700 kr1350 kr
200 kvm <OffertOffertOffert

Flyttstädning

Vår flyttstädning erbjuds från endast 1850 kr. Priset kan variera beroende på bostadens storlek och dina specifika önskemål. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och få en skräddarsydd offert för din flyttstädning idag! Läs mer om flyttstädning.

KvadratmeterEfter RUT-avdragInnan RUT-avdrag
< 50 kvm1850 kr3700 kr
51 – 70 kvm 36 kr / kvm72 kr / kvm
71- 100 kvm34 kr / kvm68 kr / kvm
101 – 160 kvm32 kr / kvm64 kr / kvm
160 kvm <OffertOffert
hiveboxx-deX-KChuboY-unsplash
christian-mackie-lDlU1zbjGQA-unsplash

Kontorsstädning

Vår kontorsstädning erbjuds från endast 500 kr per timme. Priset kan anpassas efter kontorets storlek och specifika behov. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och få en skräddarsydd lösning för att hålla ditt kontor rent och fräscht! Läs mer om kontorsstädning.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att hålla ditt hem eller kontor skinande rent? Vi är här för att göra det enkelt för dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om allt städande åt dig. Vårt erfarna team erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina behov och budget.

Ring oss eller fyll i vårt kontaktformulär för att börja njuta av ett renare och fräschare utrymme redan idag!

People Who Love Our Place

A descriptive paragraph that tells clients how good you are and proves that you are the best choice that they’ve made.