Kontorsstädning Åkersberga

Välkommen till Bergastäd, din pålitliga partner för kontorsstädning i Åkersberga. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för kontorslokaler av alla storlekar.

Bli kontaktad! Lämna dina uppgifter.

Vi kontaktar dig så snart vi kan men oftast inom 24 timmar.

Vad kostar kontorsstädning Åkersberga?

Få transparenta priser för kontorsstädning i Åkersberga. Vår standardpris för kontorsstädning är från 500 kr i timmen, men för större arbeten anpassar vi priset enligt dina specifika behov.

Kontorsstädning pris

För information om prissättning för kontorsstädning i Åkersberga, vänligen kontakta oss för en kostnadsfri offert baserad på din kontorslokal och dina behov.

Kontorsstädning pris per timme

För mindre städjobb tillämpar vi en fast timpris på 500 kr. Vid större arbete anpassar vi priset för att passa dina specifika krav och budget.

Kontorsstädning checklista

Skinande rent kontorskök

Alla ytor i kontorsköket, inklusive diskbänkar, arbetsytor och köksredskap, rengörs noggrant för att avlägsna smuts, fett och matrester. Detta säkerställer en hygienisk och trivsam miljö för alla anställda.

Fläckfritt badrum och toaletter

Toaletter, handfat och ytor i badrummet desinficeras för att eliminera bakterier och oönskad lukt. Duschutrymmen och kranar poleras för att ge en fräsch och ren känsla.

Prydliga arbetsytor och konferensrum

Arbetsbord, konferensbord och andra arbetsytor rengörs och poleras för att skapa en professionell och inbjudande arbetsmiljö. Stolar och andra möbler torkas av för att avlägsna damm och smuts.

Välkomnande reception och väntområden

Receptionen och eventuella väntområden rengörs för att ge ett välkomnande intryck till besökare och anställda. Ytor, dörrar och andra detaljer avtorkas för att se till att miljön är ren och välorganiserad.

Avslutande inspektion och kvalitetskontroll

En noggrann slutlig inspektion utförs för att säkerställa att varje del av kontoret är rent och ordnat. Inga synliga fläckar eller damm får finnas kvar, vilket ger en professionell och välskött arbetsplats för alla.

Kontorsstädning i Åkersberga

Vår städfirma i Åkersberga, Täby och Stockholm erbjuder skräddarsydda tjänster för hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning som är utformade för att möta dina specifika behov och önskemål.

Vår kontorsstädningstjänst i Åkersberga är skräddarsydd för att möta dina specifika behov och önskemål. Vi strävar efter att lämna ditt kontor i en skinande ren och professionell skick, redo att välkomna dess besökare och personal. Med vår noggranna rengöringstjänst kan du känna dig trygg i vetskapen om att varje hörn och yta, från konferensrum till arbetsstationer, behandlas med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att driva ditt företag utan att behöva bekymra dig om rengöring och underhåll av kontorsmiljön.

Flexible Private Office
Fully Custom Space

Vad ingår i kontorsstädning?

Vår kontorsstädningstjänst i Åkersberga inkluderar vanligtvis dammsugning, dammtorkning, rengöring av skrivbord, möbler, kök och toaletter, samt tömning av sopkorgar. Kontakta oss för en detaljerad lista över våra tjänster.

jose-losada-DyFjxmHt3Es-unsplash (1)
Flexibla Tider

Bergastäd anpassar sig efter din tidtabell. Vi städar när det passar dig bäst, från morgon till kväll. Din bekvämlighet är vår prioritet.

Vanliga frågor om kontorsstädning Åkersberga

Loader image

Vår kontorsstädningstjänst i Åkersberga är utformad för att ge din kontorslokal en omfattande och noggrann rengöring. Vi erbjuder en rad olika tjänster för att säkerställa att varje del av din kontorsmiljö hålls ren och fräsch. Det inkluderar dammsugning och dammtorkning av golv och möbler, rengöring av skrivbord, bänkytor och andra arbetsytor, rengöring av kök och toaletter, tömning av sopkorgar, och avtorkning av dörrhandtag och ljusströmbrytare för att förhindra spridning av bakterier. Vi tar också hand om eventuella ytterligare önskemål du kan ha för att anpassa städningen till dina behov och önskemål. Med vår professionella kontorsstädning kan du vara säker på att din arbetsplats är ren, välorganiserad och inbjudande för både anställda och besökare.