Hemstädning

Hemstädningen är en viktig del av att upprätthålla en ren och hälsosam livsmiljö i ditt hem. Oavsett om du är en upptagen yrkesverksam person, förälder med små barn eller någon som helt enkelt föredrar ett snyggt hem, kan hemstädning vara en ovärderlig tjänst.

Hemstädning innebär att rengöra olika ytor och utrymmen i ditt hem, inklusive köket, badrummet, sovrummet och vardagsrummet och det kan vara väldigt jobbigt att utföra när man inte har tid eller lust.

Vi på Bergastäd utför hemstädning så du kan njuta av en renare och mer bekväm livsmiljö utan att behöva spendera din egen tid och energi på städning hemma. Så varför inte undersöka våra alternativ idag och hitta den perfekta hemstädningstjänsten för dina behov?

Hemstädning priser

Vi på Bergastäd erbjuder regelbunden hemstädning veckovis, varannan vecka, var fjärde vecka eller så som du önskar. Vi erbjuder också en flexibel tidtabell för att kunna anpassa oss till dina behov och önskemål. Våra städare har mer än 10 års erfarenhet och vi erbjuder nöjd kund garanti och möjlighet att använda RUT-avdrag om man vill.

Vi arbetar vanligtvis vardagar mellan 08:00 och 17:00 och utför hemstädning för ett fast pris per timme. Priset för hemstädning är 450 kronor/timme innan rut-avdrag och 225 kronor/timme efter rut-avdrag om kunden väljer att använda rut-avdrag.

Sammanfattningsvis är hemstädning i Åkersberga en viktig del av att upprätthålla en ren och hälsosam livsmiljö hemma hos er. Gör som många andra och välj Bergastäd som städföretag så att du kan njuta av en trevligare och inbjudande atmosfär. Boka din hemstädning redan idag!

Vad kostar regelbundet hemstädning?

Vad kostar regelbundet hemstädning, varierar av storleken på huset eller lägenheten och hur ofta ni önskar städning hemma hos er.

Tabellen nedan visar ungefär hur många timmar det tar att städa vid olika storlek:

KvadratmeterTimmarPris innan RUT-avdragPris efter RUT-avdrag
upp till 50 kvm3 timmar1350 kr675 kr
51 -100 kvm 4 timmar1800 kr900 kr
100 - 150 kvm5 timmar2250 kr1125 kr
150 - 200 kvm6 timmar2700 kr1350 kr
Över 200 kvmOffertOffertOffert

Kontakta oss gärna om du har flera frågor och få gratis prisförslag redan idag.

https://usercontent.one/wp/www.xn--bergastd-6za.se/wp-content/uploads/2023/03/Stadtillbehor-scaled.jpg?media=1685785394

Vad ingår i hemstädning?

Hemstädning innebär att rengöra olika ytor och utrymmen i ditt hem för att hålla det rent och fräscht. När det gäller vad som ingår i en typisk hemstädning tjänst finns det vanligtvis ett antal olika uppgifter som utförs. Dessa kan inkluderas i hemstädning:

 • Dammsugning av golv, mattor och möbler för att ta bort damm, hår och smuts.
 • Våttorkning av golv och ytor för att ta bort fläckar, smuts, damm och spill.
 • Rengöring av badrum, inklusive toalett, handfat, speglar och dusch eller badkar.
 • Rengöring av kök, inklusive diskbänk, spis, ugn, kylskåp och andra ytor där matlagning kan lämna smuts och spill.
 • Damning av möbler, hyllor och andra ytor för att ta bort damm och spindelväv.

Hos oss på Bergastäd kan man välja extra tjänster till din hemstädning, som byta sängkläder, tvätta och torka tvätt, organisera garderober och skåp bland annat. På grund av det är det viktigt att du diskuterar dina specifika behov med oss. Vi vill säkerställa att våra städare kan utföra de tjänster du behöver i tid när vi städar hos er. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och boka hemstädning redan idag.

Varför välja regelbunden hemstädning?

Att städa är inte den roligaste aktivitet. Ofta kräver hemstädningen väldigt lång tid och mycket energi. Just på grund av det väljer många att anlita Bergastäd och så vi kan ta hand om ditt hemstädning varannan eller var fjärde vecka eller så som ni önskar.

Regelbunden hemstädning, kan minska stressnivåerna och öka trivseln i hemmet. Att ha en ren och organiserad miljö kan göra att man känner sig mer avslappnad och lugn, vilket kan förbättra den psykiska hälsan och relationerna i hemmet.

Här kommer några anledningar varför välja Bergastäd och regelbunden hemstädning:

 • Bergastäd tar hand om många hem. Därav har vi mycket erfarenhet av hur vi kan skapa ett rent hem för våra kunder.
 • Vardagen blir enklare, när allt är städat hemma hos er när ni kommer hem, efter en lång dag på jobbet.
 • Ni behöver inte lägga ner tid, tänka på eller bråka om vems tur det är att städa hemma.
 • Ni sparar mycket tid som ni kan använda till något annat istället.
 • Ni får en mycket fräschare och hälsosam livsmiljö.
 • Stressen blir mycket mindre och produktiviteten blir mycket högre hemma hos våra kunder, efter att vi har varit där och städat.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du vill ha ett gratis prisförslag på städhjälp.

  Rut-avdrag

  Rut-avdraget är en av de mest förmånliga och populära skatteavdragen i Sverige. Det är en skattereduktion som kan användas för hushållsnära tjänster, inklusive städning. Om du anlitar en professionell städfirma för att utföra städning i ditt hem kan du dra av upp till 50% av kostnaden från din skatt.

  Rut-avdraget är ett av de mest förmånliga sätt att spara pengar på städningstjänster, samtidigt som man får ett rent och organiserat hem. Det är viktigt att notera att rut-avdraget endast kan användas för hushållsnära tjänster. Om privatpersoner väljer att använda RUT-avdrag, sköter vi ansökan hos Skatteverket och RUT-avdraget kommer att visas direkt på fakturan.

  Läs mer om RUT-avdrag hosSkatteverket.se

  https://usercontent.one/wp/www.xn--bergastd-6za.se/wp-content/uploads/2023/03/RUT-avdrag.png?media=1685785394

  Kontakta oss

  Vi på Bergastäd är en professionell städfirma som erbjuder högkvalitativa hemstädning till våra kunder. Vi förstår att ha ett rent och organiserat hem är en viktig del av att skapa en bekväm och harmonisk livsmiljö. Därför strävar vi alltid efter att leverera bästa möjliga resultat för varje kund.

  Våra städare är välutbildade och erfarna och vi använder alltid högkvalitativa rengöringsprodukter och utrustning för att se till att ditt hem blir rent och fräscht på ett effektivt sätt. Vi erbjuder också en flexibel tidtabell för att kunna anpassa oss till dina behov och önskemål.

  Nöjda kunder är viktigaste för oss. Så om du vill ha en pålitlig och professionell städfirma för din hemstädning, tveka inte att kontakta oss idag. Vi lovar att leverera bästa möjliga resultat till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss och bli kund hos oss idag och njut av ett rent hem.

   Andra städtjänster

   Flyttstädning

   Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen och är vanligtvis ett krav från fastighetsägare och hyresvärdar.

   Vi på Bergastäd erbjuder en professionell flyttstädning tjänst som garanterar att du lämnar ditt gamla hem i toppskick.

   Från 1800kr

   Efter RUT-avdrag

   Kontorsstädning

   Kontorsstädning är en viktig del av att hålla ett rent och hälsosamt arbetsmiljö.

   Vi på Bergastäd erbjuder en professionell kontorsstädning tjänst som kan hjälpa dig att upprätthålla en ren och organiserad arbetsplats.