Hemstädning Stockholm

Välkommen till Bergastäd, din pålitliga partner för hemstädning i Stockholm. Vi erbjuder professionell och pålitlig hemstädningstjänst som är skräddarsydd för att möta dina specifika behov och önskemål. Med vår expertis och dedikation ser vi till att din bostad i Stockholm lämnas i perfekt skick varje gång.

Bli kontaktad! Lämna dina uppgifter.

Vi kontaktar dig så snart vi kan men oftast inom 24 timmar.

Vad Kostar Hemstädning Stockholm?

Priset för hemstädning i Stockholm kan variera beroende på olika faktorer såsom bostadens storlek och specifika önskemål. Kontakta oss för en personlig prisuppskattning.

Hemstädning Pris

Vår hemstädning i Stockholm kostar 450 kr per timme. Med rutavdraget kan du dra nytta av en rabatt på 50%, vilket innebär att priset efter rutavdrag endast blir 225 kr per timme. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert baserad på dina specifika behov och önskemål.

Boka hemstädning redan idag

Bergastäd är ditt pålitliga städföretag i Stockholm och omkringliggande områden. Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för både privatpersoner och företag. Med vårt erfarna team och fokus på kundnöjdhet, kan du lita på oss för en skinande ren miljö varje gång!

Här finns vi:

Vi betjänar Stockholm, Åkersberga, Täby och omgivande områden.

Ring till oss

E-postadress

RUT-avdrag (2)

Rutavdrag för hemstädning

Rutavdraget är en av de mest förmånliga och populära skatteavdragen i Sverige. Det är en skattereduktion som kan användas för hushållsnära tjänster, inklusive flyttstädning  och hemstädning. Om du anlitar en professionell städfirma för att utföra städning i ditt hem kan du dra av upp till 50% av kostnaden från din skatt.

Rutavdraget är en av de mest förmånliga sätt att spara pengar på städningstjänster, samtidigt som du får ett rent och organiserat hem. Det är viktigt att notera att rutavdraget endast kan användas för hushållsnära tjänster. Om privatpersoner väljer att använda rutavdrag, sköter vi ansökan hos Skatteverket och rutavdraget kommer visas direkt på fakturan.

Läs mer om rutavdrag hos Skatteverket.se

Hemstädning Checklista

Kökets Gnistrande Renhet

När det kommer till hemstädning strävar vi efter att skapa en miljö av renhet och fräschör för ditt hem. I köket börjar vi med att noggrant rengöra varje yta, från spisen till diskhon, för att avlägsna fett och matrester.

Skimmer i Badrummet

Badrummet blir sedan en plats av skimmer, med toalett, badkar och handfat som desinficeras för att eliminera bakterier och oönskade lukter. Vi putsar också speglarna för att ge badrummet en gnistrande renhet.

Fläckfri Vardagsrum och Sovrum

I vardagsrummet och sovrummen fokuserar vi på att eliminera damm och smuts, från golv till möbler, för att skapa en ren och inbjudande atmosfär.

Välkomnande Entré

Vid entrén välkomnas du av ordnade ytor och en gnistrande ren miljö. Dörrar, speglar och ljusströmbrytare rengörs för att ge ett välkomnande första intryck.

Slutlig Kontroll och Avslut

Slutligen genomförs en noggrann slutkontroll för att säkerställa att varje detalj är perfekt innan vi lämnar ditt hem redo för dig att njuta av.

Hemstädning i Stockholm

Vår städfirma i Stockholm, Täby och Åkersberga erbjuder skräddarsydda tjänster för hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning som är utformade för att möta dina specifika behov och önskemål.

Vår hemstädningstjänst i Stockholm är skräddarsydd för att passa just dina behov och önskemål. Vi strävar efter att lämna din bostad i en gnistrande ren och inbjudande skick, redo att välkomna dess invånare. Med vår noggranna rengöringstjänst kan du känna dig trygg i vetskapen att varje yta, från kök till badrum och sovrum, behandlas med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Låt oss ta hand om städningen så att du kan njuta av ett fräscht och välkomnande hem utan bekymmer.

Flexible Private Office
Fully Custom Space

Vad Ingår i hemstädning?

I vår hemstädning ingår en noggrann rengöring av kök, badrum, vardagsrum, sovrum och övriga utrymmen i hemmet. Det innebär bland annat att alla ytor torkas av, dammsugs och våttorkas vid behov, samt att badrummet desinficeras för att säkerställa en hygienisk miljö. Vi skräddarsyr även tjänsten efter dina specifika önskemål och behov för att säkerställa att ditt hem lämnas skinande rent och inrett efter din smak.

hiveboxx-deX-KChuboY-unsplash
Flexibla Tider

Bergastäd anpassar sig efter din tidtabell. Vi städar när det passar dig bäst, från morgon till kväll. Din bekvämlighet är vår prioritet.

Vanliga frågor om hemstädning Stockholm

Loader image

Vår hemstädning i Stockholm inkluderar en omfattande rengöring av alla ytor i ditt hem. Vi dammsuger och dammtorkar alla rum, rengör kök och badrum, avtorkar ytor och tar hand om eventuella andra specifika önskemål du kan ha. Vi lämnar inget rum oupptäckt och ser till att ditt hem lämnas rent och fräscht efter varje städning.

Vår hemstädning kostar 450 kr per timme, efter rutavdrag endast blir 225 kr per timme. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert baserad på dina specifika behov och önskemål.

Hemstädning kostar 450kr/timme.