Kontorsstädning Åkersberga

Kontorsstädning är en viktig del av att upprätthålla en ren och hälsosam arbetsmiljö för alla anställda och besökande kunder.

Vi på Bergastäd erbjuder kontorsstädning för både stora och små företag.

Kontorsstädning i Åkersberga – för en bättre arbetsmiljö

Kontorsstädning i Åkersberga är en viktig del av att upprätthålla ett ren och hälsosam kontor. Bergastäd är en städfirma, som erbjuder kontorsstädning i Åkersberga och arbetar med hög kvalitet. Vi hjälper till att ta hand om alla städbehov på kontoret, vilket ger en professionell och välkomnande miljö för både anställda och besökare.

En ren kontor är inte bara estetiskt tilltalande, det kan också bidra till ökad produktivitet och minskad sjukfrånvaro. När kontorsutrymmen städas regelbundet minskar risken för allergier, sjukdomar och infektioner som kan påverka de anställdas hälsa negativt. Dessutom kan ett smutsigt kontor skapa stress och distrahera från arbetsuppgifterna. Genom att anlita oss som städfirma för kontorsstädning Åkersberga kan du se till att dina anställda kan fokusera på sina arbetsuppgifter utan distraktioner från smuts och oordning.

En annan fördel med kontorsstädning är att städning kan förbättra intrycket av ditt företag för besökare och kunder. En ren och väl underhållen arbetsplats ger en professionell och pålitlig image, vilket kan öka förtroendet för ditt företag och förbättra dina affärsmöjligheter.

Vad ingår i kontorsstädningen i Åkersberga?

Vi på Bergastäd erbjuder kontorsstädning med en flexibel tidtabell för att kunna anpassa oss till dina behov och önskemål. Vår personal på Bergastäd har mer än 10 års erfarenhet inom städning. Vi på Bergastäd erbjuder regelbunden kontorsstädning i Åkersberga och även skräddarsyr dina speciella önskemål.

Lista på vad ingår i kontorsstädningen Åkersberga:

 • Dammsugning av golv, mattor och möbler för att ta bort damm, hår och smuts.
 • Våttorkning av golv och ytor för att ta bort fläckar, smuts, damm och spill.
 • Rengöring av toalett, handfat och speglar.
 • Rengöring av kök, inklusive diskbänk, kylskåp och andra ytor där matlagning kan lämna smuts och spill.
 • Damning av möbler, hyllor och andra ytor för att ta bort damm och spindelväv.

Att boka kontorsstädning hos oss är enkelt och smidigt. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och diskutera dina behov. Vi är här för att göra kontorsstädningen till en enkel och problemfri process för dig.

Så varför slösa tid och energi på att hantera kontorsstädningen själv? Låt Bergastäd ta hand om det åt dig så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt. Kontakta oss idag och upptäck varför våra kunder väljer oss för deras kontorsstädning i Åkersberga. Vi ser fram emot att göra ditt kontor skinande rent!

  Vad kostar kontorsstädning i Åkersberga?

  Kostnaden för kontorsstädning varierar beroende på storleken på kontoret och omfattningen av städningen som behövs. Vi på Bergastäd erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på kontorsstädning i Åkersberga och alla våra städning tjänster. Vi strävar alltid efter att erbjuda en högkvalitativ städning till ett rimligt pris. Kontakta oss idag för att få en offert för kontorsstädning i Åkersberga och låt oss ta hand om allt det hårda arbetet åt dig!

  Har du några frågor gällande kontorsstädning Åkersberga, tveka inte. Hos oss på Bergastäd får du alltid en kostnadsfri offert och även skräddarsyr kundens önskemål i städningen.

  https://usercontent.one/wp/www.xn--bergastd-6za.se/wp-content/uploads/2023/03/Kontorsbord.jpg?media=1685785394

  Därför är det viktigt med ett välstädat kontor

  Ett välstädat kontor är viktigt av flera anledningar. För det första kan det bidra till ökad produktivitet bland de anställda. En ren och organiserad arbetsmiljö minskar distraktioner och gör det lättare att fokusera på uppgifterna som ska utföras. Därmed minskar stressnivåerna, vilket kan göra att arbetsuppgifterna känns mindre överväldigande.

  För det andra är ett välstädat kontor viktigt för att upprätthålla en professionell image. Kunder eller klienter som besöker företaget får en bättre uppfattning om företaget om de möts av en ren och organiserad arbetsplats. Det kan även öka chanserna att de återkommer för framtida affärsmöten.

  För det tredje kan en ren arbetsplats minska risken för sjukdomar och infektioner. Bakterier och virus kan sprida sig snabbt i en smutsig miljö, vilket kan leda till att personalen blir sjuk. Det kan leda till högre sjukfrånvaro och en minskad produktivitet.

  För att upprätthålla ett välstädat kontor är det viktigt att ha en regelbunden städplan. Det innefattar att dammsuga, torka av skrivbord, fönsterputsning, rengöring av toaletter och mycket mer. Det kan också vara en god idé att ha gemensamma regler för att upprätthålla ordning och reda bland personalen, såsom att alltid diska efter sig och att hålla sina arbetsområden rena och organiserade.

  Gör som andra och anlita oss för kontorsstädning i Åkersberga och få en bättre arbetsmiljö. Våra personal ser fram emot att hjälpa er med kontorsstädning så ofta som ni behöver och ser fram emot att ni ska bli nästa nöjda kunder. Boka din kontorsstädning Åkersberga redan idag och få en ren och hälsosam arbetsmiljö på hela kontoret.

  Därför är vi rätt städfirma

  Bergastäd är rätt städfirma av flera anledningar.

  För det första har vi på Bergastäd lång erfarenhet och expertis inom städning. Vår erfarna personal utför städtjänster, där kunden och kvalitet är i fokus. Vi anpassar städningen efter era behov och erbjuder nöjd kund garanti.

  För det andra har vi en hög standard när det gäller kvalitet och kundnöjdhet. Vi är stolta över att alltid leverera en högkvalitativ städning och arbeta tills våra kunder är helt nöjda med resultatet. Vi är också öppna för feedback och förbättringar för att säkerställa att vi upprätthåller vår höga standard.

  För det tredje är vi en pålitlig städfirma som alltid kommer att hålla våra löften och leverera inom tidsramen. Vi är medvetna om att tid är en värdefull resurs, särskilt för företag, och vi arbetar alltid för att vara punktliga och effektiva i vår städning.

  För det fjärde, erbjuder vi bra och konkurrenskraftiga priser och kommer alltid att anpassa städningen till kundens behov. Vi arbetar alltid hårt och erbjuder nöjd kund garanti för att säkerställa att våra kunder är helt nöjda med resultatet och att vi upprätthåller vår höga standard

   Andra städtjänster

   Hemstädning

   Hemstädning är en viktig del av att hålla ditt hem rent och organiserat. Att ha en ren miljö kan också bidra till att minska stress och förbättra din hälsa och välbefinnande.

   Vi på Bergastäd erbjuder en professionell hemstädning tjänst som kan hjälpa dig att upprätthålla en ren och hälsosam miljö i ditt hem.

   225kr/t

   Efter RUT-avdrag

   Flyttstädning

   Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen och är vanligtvis ett krav från fastighetsägare och hyresvärdar.

   Vi på Bergastäd erbjuder en professionell flyttstädning tjänst som garanterar att du lämnar ditt gamla hem i toppskick.

   Från 1800kr

   Efter RUT-avdrag